Pages

OUR JOURNEY OF LOVE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Silalah Klik... TQ

Tuesday, May 13, 2014

Apa kaitan MERAH dan personaliti?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ni kisah Isnin lepas..

Wahhhh..rajinnya nak berselfie jugak..kih..kih..Ari ni ahkak pakai kaler merah..dari atas ke bawah merah..digabungkan dengan kaler ala-ala krim..
Sebab mood pun tengah 'merah' kan...hahaha...warna penyelamat yang paling selamatlahkan kalau terjadi sesuatu yang tak diingini..

Lepas tu Isnin tu plak, rakan sebreakfast dan selunch bercuti, tinggallah diriku ini sebatang kara..
Bila mood sedang 'merah', nak makan apa pun tak tau..rasa malas aje..itu yang sengaja pakai baju kaler merah..konon color therapy...hihihii..Betul ker...

Apa kaitan merah dan personaliti? Ini aku dapat dari http://www.goodreads.com/, meh aku tolong share..katenye...

Personaliti Merah: Anda merupakan seorang yang optimistik. Anda jenis orang yang 'action oriented' dan secara fizikalnya jenis yang cergas dan aktif. Penggemar warna merah juga dikategorikan sebagai orang yang sukakan perhatian..(ermmm, bagi aku, aku jenis yang tak suka sangat dibagi perhatian..payah, nanti susah nak hilang2 ni..hahahah...ni terutamanya time belajor dulu..duduk dalam kuliah pun, seat paling belakang..hahahah).

Yang suka warna merah ini juga adalah orang yang sangat berhati waja, sangat bercita-cita tinggi dalam memajukan hidup. Mereka-mereka pencinta merah ini juga tidak takut mengejar impian . Tapi kan.. orang yang suka warna merah ni juga dikatakan susah nak kawal marah, mudah agresif dan kurang sabar. So, untuk kaum Hawa, sesuailah kot nak pakai warna merah menjelang 'Jepun attack'..hahahah...
Ok kengkawan.. itu sahaja perkongsian suka suki dariku...Tatatititutu!

No comments:

Post a Comment

SILA BERI TUNJUK AJAR... ;-)